085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Veilig betalen

Bij ons kunt u veilig betalen

U kunt uw vakantie veilig boeken en betalen via onze website. U kunt online betalen met iDEAL of Paypal. Ook wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. U kunt snel een eenvoudig checken of de verbinding veilig is.

Veilig betalen met iDeal

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. U kunt tijdens uw boeking aangeven bij welke bank u een betaalrekening heeft. Dan wordt er automatisch verbinding gemaakt met de website van uw bank.

Veilig betalen met Paypal

Wanneer u een rekening op de website van PayPal wilt openen, moet u zich registreren met uw e-mailadres. U kunt daarna uw bankrekening of creditcard koppelen aan uw account. Uw e-mailadres is dus gekoppeld aan uw persoonlijke PayPal-rekening. U kunt betalen met uw bankpas, creditcard of PayPal-saldo. Het gebruik maken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit uw bankgegevens te zien.

Uw gegevens zijn veilig op onze website

Bij ons boekt en betaalt u veilig door het SSL-Certificaat. De gegevens die u invult op onze website worden alleen gebruikt voor het correct verwerken van uw boeking. Wij garanderen dat wij uw gegevens niet doorverkopen aan derden. Aan de https:// in de domeinnaam en het bekende slotje in de adresbalk kunt u zien dat de verbinding versleuteld en vertrouwd is. U kunt dus met een gerust hart uw vakantie boeken.

 

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie