085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

MS-Viola *****

Rotterdam, Nederland

Luxe cruise inclusief verpleegkundige zorg en royal class VP

v.a.

€ 1190

inclusief royal class VP
Boek deze reis!
  • Cruise
  • Rotterdam, Nederland
  • meerdere data
  • 7 dagen
  • Volpension
  • Begeleide reis

Fantastische Riviercruise Nederland

Welkom aan boord van de MS-Viola voor een onvergetelijke reis over o.a. de Rivier de Waal. Het stroomgebied van de Waal is bij uitstek geschikt voor een heerlijke riviercruise. Uw riviercruise begint en eindigt in Bonn. Hoogtepunt is o.a. ons bezoek aan de oudste stad van Nederland. Naast Nijmegen doen we ook o.a. Gorinchem en Rotterdam aan. Met verschillende excursies*  is dit een werkelijk complete riviercruise. 

Al varend geniet u van de continu wisselde uitzichten en de uitstekende verzorging aan boord. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland vanaf het water ontdekt!

Genoemde prijs per persoon o.b.v. 2 personen in standaard cabine en zonder vroegboekkorting. Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in aangepaste cabine vanaf € 1.190,- zonder vroegboekkorting

* Excursiepakket separaat bijboeken. LET OP ! Standaard cabines op het benedendek zijn niet geschikt voor rolstoel en /of rollator gebruik

085 - 210 10 12 Klantenservice

Afspraak maken?

Wij geven graag persoonlijk advies bij u thuis of in Ruurlo op afspraak.

Afspraak plannen

Vaarschema    Bonn - Rotterdam v.v.

7 Daagse Riviercruise met de ms-Viola door Nederland en Duitsland.
7 dagen aan boord van de MS-Viola is al een genot op zich. Het prachtige afwisselende landschap onderweg maakt het nog beter! Tel daar de prachtige dorpjes en steden bij en uw reis kan niet meer stuk.

1 ste dag  

Mogelijkheid voor dialyse in Bonn
Deze dag arriveert u in Bonn waarna de inscheping plaats vindt om 14.00 uur. Nadat iedereen is ingecheckt lichten we om 15.30 uur ankers en laten we Bonn achter ons. Bonn is een levendige en bovenal moderne stad met een zeer lange geschiedenis. U vindt er vele musea en prachtige gebouwen. Hier tussen staat ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven.  Wij krijgen een heerlijk welkoms diner geserveerd, genieten van het uitzicht en varen in een keer door naar Nijmegen waar wij al vroeg zullen arriveren.

2 de dag 

Mogelijkheid voor dialyse in Nijmegen *   
Deze dag blijven wij in de oudste stad van Nederland. Na een heerlijk ontbijt aan boord gaan wij Nijmegen en omgeving ontdekken. Wij hebben 2 fantastische excursies voor u in Petto. 

3 de dag 

Na een heerlijk ontbijt vertrekken wij rond de klok van 10 vanuit Nijmegen, via het land van Maas en Waal,  naar Gorinchem waar we later op de middag zullen arriveren. Gorinchem is een oude vestingplaats en was vroeger een belangrijk deel van de Hollandse Waterlinie.

4 de dag 

Mogelijkheid tot dialyse *
Wij verlaten Gorinchem al vroeg en zetten koers naar de grootste havenstad van de wereld - Rotterdam. Aankomst in Rotterdam staat voor ca. 10.30 uur. Wij hebben verschillende leuke activiteiten voor u in petto.

5 de dag 

Mogelijkheid voor dialyse.*
s-Morgens om 9 uur worden de ankers gelicht en varen wij de mooie route van Rotterdam naar Arnhem waar wij rond 16.00 uur zullen arriveren.   Op de Rijn kade kunt u een terrasje pakken bij het gezellige Rijn-mozaiek. Onder het genot van een glaasje wij kunt u heerlijk genieten van de avondzon.

6 de dag 

Mogelijkheid voor (nacht)Dialyse in Kleve.
Rond 15.00 uur laten we Arnhem achter ons om koers te zetten naar Düsseldorf waar we rond 23.00 uur zullen arriveren. Geniet deze middag van het animatie programma aan boord of van het wisselende uitzicht. In de avond wordt het Captain's Diner geserveerd.  Vandaag wordt er extra feestelijk gedineerd waarbij feestelijke kleding op prijs wordt gesteld.

7 de dag 

Mogelijkheid voor Dialyse in Bonn.
Deze laatste dag van onze rivier cruise varen we naar de thuishaven van de MS-Viola in Bonn. Aankomst in Bonn is 09.00 uur. Hierna is het ontschepen en nemen wij afscheid van u. Wij begroeten u graag nog een keer op de MS-Viola of een van onze andere vakanties

Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland én Duitsland vanaf het water ontdekt ! Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

Wijzigingen in programma onder voorbehoud - Tijden  in- en ontschepen onder voorbehoud. 

Als gevolg van hoge en/of lage waterstanden kunnen wijzigingen in het vaarschema optreden. Wijzigingen geven geen recht op compensatie. 

Boek deze reis!

Bekijk hier onze (aangepaste) EXCURSIES

MS-Viola zet dé nieuwe standaard voor aangepaste riviercruises
Onderstaand treft u een overzicht van alle beschikbare excursies voor de riviercruise door Nederland. De excursies zijn afzonderlijk te boeken en u bepaalt zelf of u aan de excursies u deel neemt. 

Ontdek de oudste stad van Nederland.

Rolstoel-toegankelijk 
Duur:  ca. 1,5 uur

Onder leiding van een plaatselijke gids ontdekt u de mooiste plekjes van Nijmegen 

Wandeling naar de Markt in Gorinchem

Rolstoel-toegankelijk 
Duur:  ca. 1,5 uur

Maak onder leiding van uw cruise leider een heerlijke wandeling naar de Markt van Gorinchem.

Havenrondvaart  Rotterdam

Rolstoel-toegankelijk - De steiger is uitgerust met een oprit en zonder drempels. 
Duur:  ca. 2,5 uur

Uw wordt naar de havencruiseboten begeleidt. De bruisende haven van Rotterdam is de grootste haven buiten Azië.  Tijdens een rondvaart van ca. 1 uur vaart u langs de skyline met zijn indrukwekkende gebouwen en krijgt u een uniek uitzicht op enkele scheepswerven, dokken en niet in het minst op "De Rotterdam", een oud cruiseschip, dat nu als hotel wordt gebruikt.

Markthallen en kubuswoningen 

Rolstoel-toegankelijk
Duur:  ca. 2 uur

Onze gids zal u in ca. 20 min. begeleiden naar de beroemde kubuswoningen, die in 1984 werden voltooid en de zwaartekracht lijken te trotseren. Vlakbij ligt ook de imposante bouw van de markthal, die in 2014 werd voltooid in de vorm van een enorme vliegtuighangar na 5 jaar bouwen. Het plafond van de hal toont het kunstwerk "Hoorn van overvloed" op ongeveer 11.000 vierkante meter, een herinterpretatie van het stilleven van oude Nederlandse meesters. Naast de kraampjes op de begane grond, herbergen de 11 verdiepingen van de markthal ook gespecialiseerde winkels, restaurants en meer dan 200 privéappartementen. Hier heeft u de tijd voor individuele verkenning voordat u terugkeert naar het schip.

Promenadewandeling Emmerich

Rolstoel-toegankelijk
Duur:  ca. 1,5  uur

Maak onder leiding van uw cruise leider een heerlijke verfrissende wandeling langs de promenade van Emmerich.

U kunt bij de receptie aangeven dat u wilt deelnemen aan deze stadsrondleiding. Deelname aan deze excursie is op vrijwillige basis.

Boek deze reis!

Dit zeggen onze klanten over Zorgtours

"Een geweldige reis gehad met mijn vader…"

Een geweldige reis gehad met mijn vader van 89 jaar. Zonder hulp van Zorgtours was dit nooit mogelijk geweest. Een absolute aanrader!

door M.S. Looijer-Kiewiet

"Fantastische verzorging en warme begeleiding"

Fantastische verzorging en warme begeleiding. Maakt het onmogelijke mogelijk, ook voor de mantelzorger die ontzorgd wordt, ...

door Marja Veenman

"Geweldige reis naar Parijs met een…"

een ontzettend leuk en liefdevol en zorgzaam team. Heb ontzettend mooie herinneringen aan deze mooie reis en kan iedereen Zorgtours aanbevelen.

door Mevrouw B. Wassink

MS-Viola *****

Rotterdam, Nederland

Vrijblijvend advies aan
huis over deze reis?
Afspraak bij u thuis Boek deze reis!

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie