Groepsvakantie Veelgestelde vragen Klantenservice 085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Partners

Samenwerkingspartners

Zorgtours werkt samen met betrouwbare samenwerkingspartners. Graag stellen wij deze organisaties aan u voor.

Boosten reizen

De luxe van Hool dubbeldeks touringcars met Royal Class stoelen brengen u in alle comfort, maar vooral veilig, naar uw vakantiebestemming! De twee vakbekwame chauffeurs van Boosten Reizen wisselen elkaar af tijdens deze lange reis. 

Sinds 1949 organiseert Boosten Reizen diverse dagtochten en meerdaagse trips door Europa. Deze reizen worden uitgevoerd met hun eigen super de luxe van Hool dubbeldeks touringcars.

Zorgtours kiest voor Boosten Reizen vanwege de uitstekende kwaliteit en prima service. Daarnaast voldoen de touringcars aan alle voorwaarden voor een comfortabele en veilige busreis.

Zorgdetail

Tijdens de begeleide reizen van Zorgtours kunt u dag en nacht rekenen op de aanwezigheid van vakbekwame zorgprofessionals van Zorgdetail. Dit is een landelijke zorgorganisatie die beschikt over ervaring en deskundigheid in complexe, uitdagende en flexibele zorg.

Samen met Zorgdetail stelt Zorgtours een sterk team van zorgprofessionals samen. De vakbekwame zorgprofessionals van Zorgdetail zijn allemaal gediplomeerd en hebben relevante werkervaring in de zorg.

Hierdoor kunt u erop rekenen dat er altijd deskundige verpleegkundige verzorging, specialistische (medische) zorg en begeleiding voor u klaar staat tijdens uw vakantie!.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie