085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Partners

Samenwerkingspartners

Zorgtours werkt samen met betrouwbare samenwerkingspartners. Graag stellen wij deze organisaties aan u voor.

Boosten reizen

De luxe van Hool dubbeldeks touringcars met Royal Class stoelen brengen u in alle comfort, maar vooral veilig, naar uw vakantiebestemming! De twee vakbekwame chauffeurs van Boosten Reizen wisselen elkaar af tijdens deze lange reis. 

Sinds 1949 organiseert Boosten Reizen diverse dagtochten en meerdaagse trips door Europa. Deze reizen worden uitgevoerd met hun eigen super de luxe van Hool dubbeldeks touringcars.

Zorgtours kiest voor Boosten Reizen vanwege de uitstekende kwaliteit en prima service. Daarnaast voldoen de touringcars aan alle voorwaarden voor een comfortabele en veilige busreis.

Sorgh.nl

Tijdens de begeleide reizen van Zorgtours kunt u dag en nacht rekenen op de aanwezigheid van vakbekwame zorgprofessionals van Sorgh.nl. Dit is een landelijke zorgorganisatie die beschikt over ervaring en deskundigheid in complexe, uitdagende en flexibele zorg.

Samen met Sorgh.nl stelt Zorgtours een sterk team van zorgprofessionals samen. De vakbekwame zorgprofessionals van Sorgh.nl zijn allemaal gediplomeerd en hebben relevante werkervaring in de zorg.

Hierdoor kunt u erop rekenen dat er altijd deskundige verpleegkundige verzorging, specialistische (medische) zorg en begeleiding voor u klaar staat tijdens uw vakantie!.

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie