085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Wie zijn wij?

Over Zorgtours

Zorgtours is opgericht door Richard Prins. Hij is directeur van Zorgdetail BV, de landelijke zorgorganisatie waarmee Zorgtours samenwerkt. Deze zorgorganisatie beschikt over jarenlange ervaring en deskundigheid in complexe, uitdagende en flexibele zorg.

Voor mensen die afhankelijk zijn van zulke ondersteuning is het vaak niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Daarom organiseert Zorgtours begeleide reizen met verpleegkundige verzorging, specialistische (medische) zorg en dagelijkse begeleiding. Zorgtours maakt het wél mogelijk!

Professionele begeleiding


Alle verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders van Zorgtours beschikken over relevante diploma´s en ruime ervaring. De begeleide reizen van Zorgtours zijn volledig verzorgd. Er is tot in de puntjes aan alles gedacht. Kortom, een begeleide reis van Zorgtours is een ontspannen vakantie, zoals vakantie bedoeld is!

Zorg is altijd dichtbij

Dag en nacht staat tijdens de compleet verzorgde begeleide reizen professionele zorg paraat om indien nodig (medische) zorg te verlenen of praktische ondersteuning te bieden. Zowel op de heen- en terugreis als op de plaats van bestemming of tijdens excursies is er altijd professionele ondersteuning dichtbij.

Alles is mogelijk

Het kan best spannend zijn om op reis te gaan als u dagelijks (medische) zorg, verpleging of begeleiding nodig heeft. Daarom nemen we voorafgaand aan de begeleide reis de tijd om met u kennis te maken. We horen graag welke zorg of begeleiding er precies nodig is. We bespreken wat er allemaal mogelijk is tijdens de begeleide reis en dat is waarschijnlijk meer dan u denkt!

Ultiem vakantiegevoel

De begeleide reizen van Zorgtours hebben drie vaste ingrediënten: zon, zee en strand. Wat ons betreft staat deze combi symbool voor dé perfecte vakantie. Wij doen er alles aan om uw vakantie te laten slagen. Ga mee met Zorgtours en geniet van het ultieme vakantiegevoel!

 

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie