085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Met een grote groep op vakantie?

Groepsvakantie met zorg

Wilt u een groepsvakantie met zorg regelen voor een groep van meer dan 10 personen die te maken hebben met een beperking, ziekte of ouderdom? Dat kan best moeilijk zijn en daarom heeft Zorgtours een passend aanbod voor groepsvakanties met zorg.

Volledig verzorgde groepsvakantie

Bestaat uw groep uit vrijwilligers van de gehandicaptenraad, vrienden die elkaar kennen van speciaal onderwijs of misschien wel het G-team van de lokale voetbalvereniging? Het maakt niet hoe de groep is samengesteld, wij zorgen voor een begeleide reis waarbij er altijd voldoende deskundige zorg aanwezig is voor iedereen.

        

Zorginstelling of verzorgingshuis

Bent u vanuit een zorginstelling of verzorgingshuis op zoek naar een mogelijkheid om met een groep van meer dan 10 personen op vakantie te gaan? Oók als u het liefst uw eigen zorgpersoneel meeneemt voor de verzorging of begeleiding biedt Zorgtours vele mogelijkheden! Neem daarom contact op met Zorgtours. Samen bespreken we uw wensen en zorgen we voor een oplossing op maat wat betreft zorg en ondersteuning.

Hoe boekt u uw groepsvakantie met zorg?

Bekijk als groep welke van onze begeleide reizen de voorkeur heeft en laat het ons weten via onderstaand formulier. Voorafgaand aan de boeking bespreken we de behoefte aan zorg die u verwacht nodig te hebben, of u voldoende heeft aan de inbegrepen zorgmomenten en welke specifieke wensen voor aanvullende zorg er eventueel nog zijn. Zo weet u zeker dat iedereen straks kan genieten van een fantastische groepsvakantie met zorg!

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie