085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Dagtocht Maastricht

Dagtocht Maastricht voor groepen

Vanaf de opstapplaats rijden we vroeg in de ochtend naar onze eerste stop waar de koffie en thee met Limburgse vlaai voor ons klaar staat. Vanaf hier rijden we naar het schilderachtige Maastricht, een wereldse stad met vele gezichten.

In het centrum aangekomen, gaan we bij Rederij Stiphout aan boord voor een rondvaart over de Maas. Langs de vaarroute ontdekt u de vele historische trekpleisters van deze bijzondere stad. We passeren onder andere de eeuwenoude St. Servaasbrug en de Onze-Lieve-Vrouwe basiliek. Even verderop krijgt u de kans een blik te werpen op een van de oudste nog bewaard gebleven stadswallen. De boot vervolgt zijn route en vaart langs de moderne nieuwe stadswijk ‘Céramique’, het iconische Bonne­fantenmuseum en het imposante Gouvernementsgebouw.

Na de opgedane indrukken gaan we van boord voor een uitgebreide lunch in het bruisende centrum van Maastricht. Daarna is er genoeg tijd om de vele schilderachtige straatjes te bezoeken, te winkelen of om te genieten van de Maastrichtse gastvrijheid in een van de restaurantjes op het Vrijthof. Aan het einde van de middag kunt u relaxed de terugreis aanvaarden in onze luxe touringcar.

Programma van de dagtocht 
 

  • vervoer in Royal Class (rolstoel) touringcar  
  • koffie/thee met Limburgse vlaai
  • rondvaart over de Maas (ca. 1 uur)

  • uitgebreide lunch

        

Bijzonderheden

Deze dagtocht is speciaal samengesteld voor groepen (vanaf 20 personen) en de prijs is op aanvraag. We maken op basis van het bovenstaande programma graag een prijs op maat voor u. Uiteraard kunt u naar wens elementen toevoegen, bijvoorbeeld een diner op de terugweg. 

Vraag een offerte aan bij Sabine, Robert of Richard

Via het onderstaande formulier vraagt u een prijs aan voor deze dagtocht. We willen graag weten hoe groot uw groep is en of u gebruik wilt maken van een gewone touringcar of een rolstoeltouringcar. Natuurlijk mag u ons ook bellen als u dat fijner vindt. Ons telefoonnummer is 085 - 210 10 12.

Aanvraagformulier
 

 

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie