085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Dagtocht Amsterdam

Dagtocht Amsterdam voor groepen

Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam…Wie kent hem niet, deze klassieker over onze prachtige hoofdstad? Als iedereen op zijn plekje zit in de luxe touringcar, begint het grote genieten. Tijdens de eerste stop staat er koffie en thee voor ons klaar, met huisgemaakt gebak. 

Even later komen we aan in het bruisende centrum van Amsterdam waar we aan boord gaan voor een rondvaart. We komen ogen te kort…de ontelbare fietsen, prachtige bruggetjes, idyllische grachtenpanden…

Tot rust komen tijdens de lunch in Amsterdam

Tijdens de uitgebreide lunch tussen de middag kunnen we even bijkomen van de vele indrukken. Dat is maar goed ook, want de gids die de stadstour begeleidt staat al op ons te wachten. Met als startpunt de Dam, loopt de route langs de vele hofjes die Amsterdam rijk is, het Museumplein, de Munt en natuurlijk het Leidseplein. We voelen ons toerist in eigen land… 

Aan het eind van deze boeiende dag staat de touringcar ons op te wachten en worden we uiterst comfortabel teruggebracht naar onze opstapplaats.

Programma van de dagtocht 
 

  • vervoer in Royal Class (rolstoel) touringcar  
  • koffie/thee met huisgemaakt gebak

  • rondvaart door grachten

  • uitgebreide lunch

  • stadstour

        

Bijzonderheden

Deze begeleide dagtocht is speciaal samengesteld voor groepen (vanaf 20 personen). We maken op basis van het bovenstaande programma graag op aanvraag een prijs op maat voor u. Uiteraard kunt u naar wens elementen toevoegen, bijvoorbeeld een diner op de terugweg. 

Vraag een offerte aan bij Sabine, Robert of Richard

Via het onderstaande formulier vraagt u een prijs aan voor deze dagtocht. We willen graag weten hoe groot uw groep is en of u gebruik wilt maken van een gewone touringcar of een rolstoeltouringcar. Natuurlijk mag u ons ook bellen of chatten als u dat fijner vindt. Ons telefoonnummer is 085 - 210 10 12.

Aanvraagformulier
 

 

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie