085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Dagtocht Achterhoek

Dagtocht in de Achterhoek voor groepen

We starten de dag vroeg in de ochtend. Vanaf onze luxe zitplekken genieten we van het landschap dat aan ons voorbij trekt, op weg naar de Achterhoek. Onze eerste stop is bij het restaurant De Witte Wieven in Zwiep waar we gastvrij worden ontvangen met koffie of thee en heerlijk gebak. 

De volgende stop is in Lievelde waar we het Openluchtmuseum Erve Kots bezoeken. Uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog zijn hier onder andere een herberg en een bierbrouwerij nagebouwd. Ook zijn er tal van authentieke boerderijen, een molen en een houtzagerij te bezoeken. 

Heerlijke lunch in de Achterhoek

Na dit indrukwekkende inkijkje in vroegere tijden staat er in de Herberg een smakelijke pannenkoekenlunch voor ons klaar. Met gevulde magen rijden we vervolgens door de Achterhoek waarbij we regelmatig een stop maken om demonstraties van oude ambachten te aanschouwen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het spinnen van wol, het weven van kleden en het maken van klompen.

Even verderop passeren we de Grolschfabriek. Een bezoek aan deze indrukwekkende brouwerij mag eigenlijk niet aan uw dagtocht ontbreken. De ketels staan op het vuur en als u geluk heeft proeft u hoe pasgebrouwen bier smaakt…Na deze bijzondere ervaring rijden we met onze luxe touringcar richting huis/opstapplaats.

Programma van de dagtocht 
 

  • vervoer in Royal Class (rolstoel) touringcar  
  • koffie/thee en gebak
  • pannenkoekenlunch
  • ‘olde’ ambachtentour
  • bezoek Grolschfabriek (optioneel)

        

Bijzonderheden

Deze dagtocht is speciaal samengesteld voor groepen (vanaf 20 personen) en de prijs is op aanvraag. We maken op basis van het bovenstaande programma graag een prijs op maat voor u. Uiteraard kunt u naar wens elementen toevoegen, bijvoorbeeld een diner op de terugweg. 

Vraag een offerte aan bij Sabine, Robert of Richard

Via het onderstaande formulier vraagt u een prijs aan voor deze dagtocht. We willen graag weten hoe groot uw groep is en of u gebruik wilt maken van een gewone touringcar of een rolstoeltouringcar. Natuurlijk mag u ons ook bellen of chatten als u dat fijner vindt. Ons telefoonnummer is 085 - 210 10 12.

Aanvraagformulier
 

 

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie