085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Wist u dat… over de volledig verzorgde reis naar Benidorm?

24 april 2018

Wist u dat… over de volledig verzorgde reis naar Benidorm?

Als u kiest voor een vakantie met zorg, wilt u natuurlijk wel goed voorbereid op reis gaan! Op onze gloednieuwe website staat alles wat u zou moeten weten over de volledig verzorgde reizen van Zorgtours, maar u wist vast nog niet dat:

… er in de luxe touringcar met Royal Class zitplaatsen fleecedekens van Zorgtours voor u klaarliggen voor een extra comfortabele nachtrust?

… onze zorgprofessionals er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat er voldoende drinken klaarligt in de koelkast van de touringcar, zodat u tijdens de reis niets tekort komt?

… u bij aankomst in het hotel hulp krijgt bij het inchecken en dat u dan wordt uitgenodigd voor een welkomstdrankje in het hotel of op de boulevard? Uw host(ess) geeft dan meteen wat handige tips over het hotel en de nabije omgeving.

… er bij elk dinerbuffet allerlei verrukkelijke toetjes voor u klaarstaan? Dit is één van de vele voordelen waarvan u profiteert tijdens uw volpension verblijf in hotel Helios***. Een lust voor het oog voor elke zoetekauw!

… ook wijnliefhebbers op hun wenken worden bediend? Tijdens lunch en diner kunt u onbeperkt water en wijn drinken en we gaan naar een wijnproeverij. Tussen de reusachtige wijnvaten zoals we die kennen van een echte Spaanse bodega vindt u in de wijncoöperatie van Xaló lekkere streekwijnen voor een schappelijk prijsje.

Neem gerust contact op met Zorgtours als u vragen heeft over onze reizen. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wist u trouwens ook al dat u kans kunt maken op een GRATIS volledig verzorgde reis naar Benidorm? Doe gerust mee aan deze waanzinnige winactie en wie weet geniet u straks van een heerlijke zon-zee-strand vakantie met zorg!

Terug naar het overzicht

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons