085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Overwinteren in Benidorm

18 december 2018

Overwinteren in Benidorm

Overweegt u deze winter naar Spanje te reizen? Vele overwinteraars zijn u al voorgegaan. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vakantie in plaats van een verblijf van drie maanden! Wat maakt overwinteren in Benidorm nou eigenlijk zo bijzonder en wat heeft Benidorm nog meer te bieden naast zon, zee, strand en heerlijk eten? In dit reisblog leest u alles!

Benidorm: dé plek om te overwinteren

Om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen is er geen beter idee dan overwinteren in Benidorm, de populaire Spaanse badplaats waar altijd iets leuks te doen is. Door het aangename microklimaat is het aan het strand, op de boulevard en in het bruisende centrum altijd goed toeven. Hier doen overwinteraars zich tegoed aan culinaire hoogstandjes zoals tapas, paella en sangria. Er is elke dag live muziek of een leuk marktje te bezoeken. Cultuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een bezoek aan de charmante badplaatsen Alicante en Valencia. Maar een potje bingo, golf en jeu de boules kan natuurlijk ook. Benidorm is dé plek om te overwinteren!

Wilt u overwinteren in Benidorm?

Vergeet dan de koude, donkere dagen in Nederland. Boek een reis naar Benidorm en ervaar hoe het is om daar te overwinteren! Het winterse weer in Benidorm is vergelijkbaar met een Nederlandse lente die zo nu en dan wordt afgewisseld met een herfstachtige dag. Het achterliggende gebergte zorgt voor relatief warme lucht in Benidorm. Hierdoor vriest of sneeuwt het nooit in Benidorm. De aangename temperaturen en de frisse lucht vanaf de Middellandse Zee maken overwinteren in Benidorm ideaal.

Uitstekende zorg in Benidorm

Maar naast die bekende redenen om te overwinteren in Benidorm is er nóg een reden die heel belangrijk is voor mensen die te maken hebben met ouderdomskwalen, een ziekte of een beperking. Benidorm biedt namelijk uitstekende zorg in (particuliere) ziekenhuizen en privéklinieken. En omdat er zich veel Nederlandse doktoren en tandartsen hebben gevestigd, kunt u vaak terecht bij een Nederlandstalige arts. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw gezondheidsproblemen. Dit alles maakt Benidorm tot een ideale plaats om te overwinteren, in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met ouderdomskwalen, ziekte of een beperking. 

Overwinteren met ouderdomskwalen, ziekte of een beperking

De faciliteiten op medisch gebied in Benidorm zijn uitstekend en het zorgaanbod is groot! Zorgtours werkt zelfs speciaal voor dialysepatiënten nauw samen met de dialyseafdeling van het IMED Levante Ziekenhuis. Voor mensen met andere gezondheidsklachten zorgt Zorgtours ervoor dat zij, aanvullend op de persoonlijke zorg en medische assistentie die onze eigen verpleegkundigen en verzorgenden bieden, voor een groot zorgaanbod terecht in Benidorm. Kortom, Benidorm is een zeer veilige bestemming om te overwinteren! 

Ervaar hoe het is om te overwinteren in Benidorm

Overweegt u te overwinteren in Benidorm? Bekijk dan ons reisaanbod voor zorgvakanties naar Benidorm. Onze luxe touringcar vertrekt op 18 januari 2019 naar een viersterrenhotel in Benidorm. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Zorgtours.

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons