085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Nu online: zorgvakantie aan het Hongaarse Balatonmeer!

11 december 2018

Nu online: zorgvakantie aan het Hongaarse Balatonmeer!

Goed nieuws voor mensen die te maken hebben met ouderdom, ziekte of een beperking, want Zorgtours heeft er weer een nieuwe bestemming bij! Op maandag 13 mei 2019 vertrekt onze luxe touringcar met Royal Class verstelbare stoelen voor een 10-daagse zorgvakantie aan het Balatonmeer, het grootste warmwatermeer van Europa. In dit waterparadijs geniet u van het milde klimaat, beeldschone natuur en prachtige bezienswaardigheden. Alle informatie over deze zorgvakantie inclusief verpleging, verzorging en begeleiding staat nu op onze website.

Zorgvakantie aan het Balatonmeer

Het Balatonmeer is dé plek voor een zorgvakantie. Al vanaf dat de Romeinen er heersten komen mensen voor hun gezondheid naar de kuuroorden rond het Balatonmeer. Hier kunt u samen met de medisch verpleegkundigen en deskundige begeleiders van Zorgtours genieten van ontspannen verblijf en vier bijzondere excursies.

Het Főnix Hotel aan het Balatonmeer

Het elegante Főnix Hotel heeft maar liefst vier sterren en ligt direct aan het Balatonmeer, in het betoverende vakantieoord Balatonföldvár. Het Főnix Hotel beschikt over een parkachtige tuin met een terras, buitenzwembad en ligstoelen. Ook is er een sauna, een tennisbaan en kunt u fietsen huren. De mooie kamers zijn smaakvol ingericht met comfortabele bedden en een nette badkamer. In het uitstekende restaurant staat elke ochtend en avond een uitgebreid buffet voor u klaar.

De omgeving van het Főnix Hotel

Balatonföldvár is een rustige badplaats met talrijke parken, bloemen en mooie wandelpaden aan het Balatonmeer. U heeft hier prachtig uitzicht op het tegenover liggende schiereiland Tihany. In Balatonföldvár zijn winkels, restaurants, stranden met grasvelden en watersportmogelijkheden. Ook is er een grote baai met een jachthaven met in het midden een duiveneiland. In de zomer zijn er sfeervolle festivals, wedstrijden en marktjes.

Excursies rond het Balatonmeer

Direct aan het Balatonmeer zijn gezellige plaatsen en bijzondere bezienswaardigheden een bezoek waard. U kunt daarom mee met de volgende excursies die zijn inbegrepen bij de reis:

  • Het kratermeer van Hévíz en shoppen in Keszhtely

  • Wijnproeven in Szigliget

  • De markt in Cserszegtomaj

  • Schiereiland Tihany

Zorgreis naar het buitenland

Als u te kampen heeft met een beperking, ziekte of ouderdom lijkt een langere reis naar het buitenland misschien niet vanzelfsprekend. Maar het kan wel! Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien en beschikt over ruime Royal Class stoelen waarin u ´s nachts kunt slapen. Daarnaast wordt u afhankelijk van uw zorgwensen begeleid door gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders.

Welke zorg heeft u nodig op vakantie?

Veel zorgmomenten zijn al inbegrepen bij de prijs van onze begeleide reizen. Meer informatie daarover leest u per reis in de reisinformatie. Als u aanvullend op de inbegrepen zorgmomenten nog specifieke wensen heeft, horen we dat graag voorafgaand aan de reis. Er is meer mogelijk dan u denkt!

U kunt deze zorgreis naar Hongarije nu boeken!

Alle informatie over deze prachtige zorgreis naar het Balatonmeer in Hongarije vindt u hier op onze website. Heeft u voordat u gaat boeken eerst nog een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Zorgtours.

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons