085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Nieuw: zorgreis naar Kroatië!

3 december 2018

Nieuw: zorgreis naar Kroatië!

Er is nu een compleet nieuwe zorgreis met onze luxe Royal Class touringcar speciaal voor wie afhankelijk is van verpleegkundige zorg of begeleiding: een spectaculaire 10-daagse droomvakantie in Kroatië inclusief verpleegkundige zorg en begeleiding in een viersterrenhotel met volpension! Vanaf het zonnige schiereiland Istrië ontdekt u samen met onze professionele verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders hoe afwisselend en mooi Kroatië is.

Begeleide zorgvakantie in Kroatië

Liefhebbers van zon, zee, strand, cultuur én prachtige natuur mogen deze zorgvakantie op het schiereiland Istrië in Kroatië niet missen. U reist op comfortabele wijze in een luxe touringcar met extra ruime Royal Class zitplaatsen naar Kroatië.

Het hotel in Kroatië

Uitgerust arriveert u in het Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna in het toeristische plaatsje Kotara. Dit viersterrenhotel heeft nette kamers en goede faciliteiten zoals een gezellige bar, leuk entertainment en een mooi buitenzwembad. In het buffetrestaurant profiteert u elke ochtend, middag en avond van heerlijke maaltijden. Deze zijn namelijk inbegrepen bij uw volpension verblijf.

De ligging van het hotel in Kroatië

U kunt alleen of samen met een begeleider naar de Adriatische Zee wandelen, want die ligt op loopafstand van het hotel. Ook is er een leuk treintje dat u naar de zee of het centrum van de charmante havenstad Umag brengt.

Bij deze zorgreis zijn vier bijzondere excursies inbegrepen:

  • een toertocht door idyllisch Kroatië

  • een dagtour naar kustplaats Poreč

  • een dagtour naar kustplaats Opatija

  • een dagtour naar de sprookjesachtige Plitvice meren

Professionele (medische) zorg op reis

Ook als u met een beperking, ziekte of ouderdom te maken heeft is een mooie vakantie in het buitenland mogelijk. Want onze liefdevolle verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders beschikken allemaal over de benodigde relevante diploma´s en ruime ervaring. Ons zorgteam heeft kennis en ervaring op meerdere disciplines, dus er is altijd iemand in de buurt die zorg of ondersteuning kan bieden zoals u dat wilt.

Uw veiligheid en welzijn staan bij ons centraal. U kunt er dus op rekenen dat wij op verantwoorde wijze begeleiding bieden. Heeft u specifieke wensen op het gebied van zorg? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan u denkt!

Liever niet alleen op vakantie?

Tijdens de heen- en terugreis, tijdens uw verblijf in het hotel en tijdens excursies is er altijd een verpleegkundige, verzorgende of begeleider in de buurt om zorg en gezelschap te bieden. Deze zorgreis is daardoor heel geschikt voor alleenstaanden. Wil u graag samen met een familielid of mantelzorger op zorgvakantie? Ook dat kan natuurlijk! Reisgenoten die zelf geen zorg of ondersteuning nodig hebben mogen zelfs extra voordelig mee.

Meer weten over deze zorgreis naar Kroatië?

Lees dan hier alles over de zorgreis naar Kroatië! Heeft u vragen over de deskundige zorg en begeleiding? Twijfel niet, maar neem contact op met ons. U bent bij ons in goede handen!

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons