085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Helemaal gezond, maar liever niet alleen op vakantie?

23 juli 2018

Helemaal gezond, maar liever niet alleen op vakantie?

Ga dan op dinsdag 4 september samen met Zorgtours naar Parijs! Zo’n driedaagse reis met begeleiding is een leuke oplossing voor 50-plussers die niet alleen op vakantie durven te gaan of die dat gewoon niet willen. Boek deze reis als u graag andere mensen ontmoet, want u reist samen met een gezellige groep mensen. Ook is er altijd behulpzame begeleiding aanwezig. 

Alles is al voor u geregeld!

De route is al helemaal uitgestippeld, de excursies zijn met zorg samengesteld, het comfortabele vervoer in onze luxe Zorgtours touringcar is geregeld en de overnachtingen in het driesterren hotel Ibis Styles Bercy zijn alvast voor u gereserveerd. Een verblijf in Parijs was nog nooit zó ontspannen. U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken.

Het driedaagse reisprogramma

Geniet samen met andere enthousiaste reizigers van de vele bezienswaardigheden en rijd dwars door de wijk rondrit langs Montmartre, kijk vanaf de Eiffeltoren uit over de prachtige lichtstad en vaar in een rondvaartboot over de Seine. Ook kunt u shoppen in het meest luxe warenhuis van Frankrijk Galéries Lafayette en de levendige sfeer proeven op het eiland Ile de la Cité waar onder meer de indrukwekkende kathedraal Notre-Dame te bewonderen is. Laat u tot slot nog verrassen door het fraaie paleis en de wereldberoemde tuinen van Versailles. 

Perfect moeder & dochter uitstapje (of vader & zoon reis!)

Zin om eens samen met uw dochter, buurvrouw of vriendin op stap te gaan? Of heeft u een zoon, vriend, buurman of kennis die graag met u mee zou willen gaan? Twijfel dan geen minuut langer en nodig hem of haar meteen uit voor deze driedaagse tour door Parijs!

Lekker nazomeren in goed gezelschap

Verleng de zomer en ga in september samen met een leuke groep mensen naar Parijs! Er is geen reden om alleen thuis te blijven zitten, want de begeleiding zorgt dat het u nergens aan ontbreekt. Blokkeer daarom deze drie dagen in uw agenda en boek deze veelzijdige stedentrip! Oók als u eigenlijk helemaal geen zorg nodig hebt!

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons