085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Ouderen reizen met verzorging

19 juni 2018

Ouderen reizen met verzorging

Ouderen reizen met verzorging zijn geliefd! Want een reis met zorg en begeleiding is dé oplossing voor alleenstaande ouderen die niet alleen op vakantie willen gaan. Samen is toch veel gezelliger dan alleen?! Daarnaast geeft het een veilig gevoel dat alles is geregeld. Zoals extra comfortabel vervoer, 24-uurs begeleiding en gediplomeerde Nederlandse zorg. 

Vakantie voor ouderen met begeleiding

In goed gezelschap genieten van een prachtige reis naar Spanje of Frankrijk. Alleenstaande ouderen genieten van aanspraak en hebben iemand om op terug te vallen. Kortom, een reis met verzorging geeft zowel de reizende ouderen als de thuisblijvende familieleden een veilig gevoel. Onze reizen en vakanties voor ouderen kunnen afhankelijk van persoonlijke wensen worden aangepast! 

Rondreizen voor senioren (50+)

Met senioren worden meestal mensen vanaf 50 jaar bedoeld. Terwijl de één nog heel actief in het leven staat, heeft de ander misschien al last van lichamelijke ongemakken. Dat maakt reizen voor senioren soms best moeilijk. Juist in het geval van ouderdom of ziekte is het slim om te kiezen voor een rondreis voor senioren!

Seniorenreizen met zorg

De reizen van Zorgtours zijn in het bijzonder geschikt voor senioren die actief op vakantie willen, maar die hun reis aanpassen op hun eigen mogelijkheden. Denk daarbij aan:

  • reizen in een extra comfortabele Royal Class touringcar,
  • het meenemen van de eigen rollator of scootmobiel,
  • een rustiger tempo tijdens excursies,
  • professionele begeleiding bij een ‘duik’ in het zwembad,
  • de wetenschap dat de gehele reis compleet verzorgd is,
  • gediplomeerde zorg die dag en nacht eenvoudig bereikbaar is.

Deskundige zorg en begeleiding voor senioren

Tijdens de reizen van Zorgtours is altijd zorg en begeleiding in de buurt om senioren te ondersteunen bij een trappetje, om uw rolstoel een stoepje op te duwen of om iets voor u te vertalen in een restaurant. Maar bij de deskundige zorg en begeleiding voor senioren is ook hulp inbegrepen bij de inname van medicatie, contact met de eigen huisarts en de plaatselijke apotheek, eenvoudige verpleegkundige handelingen en ADL-hulp onderweg én in het hotel! Afhankelijk van persoonlijke wensen kunnen senioren de zorg ontvangen die zij nodig hebben. 

Wilt u verder dan de Zonnebloem vakanties of het Rode Kruis?

Ooit met de Zonnebloem mee geweest naar een vaarvakantie of een uitstapje binnen Nederland? Dan weet u hoe het is om met elkaar te genieten van een prachtig uitzicht, een indrukwekkende stad of een gezellig terrasje. Maar als u liever iets vérder gaat, bent u bij Zorgtours aan het juiste adres. Met onze luxe Royal Class touringcar komt u veel verder! 

Arke seniorenreizen bestaat niet meer

De seniorenreizen die Arke voorheen organiseerde worden sinds Arke onder reisorganisatie TUI valt niet meer georganiseerd. Helaas! Maar gelukkig kunt u met Zorgtours wél op reis met zorg. Samen met ons reist u naar vakantiebestemmingen om van te dromen! Dus heeft u zin in een volledig verzorgde busreis naar Spanje of Frankrijk? Boek dan één van deze schitterende reizen met zorg!

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons