085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Reisblog: ‘Het zijn gewoon schatten!’

15 juni 2018

Reisblog: ‘Het zijn gewoon schatten!’

Janny Vos was één van de reizigers die in mei met Zorgtours meeging naar Benidorm. We mochten haar bellen om haar te vragen of zij heeft genoten van de vakantie. Benieuwd wat zij vond van haar reis naar het zonnige Spanje? Lees mee!

Met wie ging u op vakantie naar Benidorm?

Met mijn buurvrouw Thea. Afgelopen jaar heb ik drie keer in het ziekenhuis gelegen, de laatste keer voor een nieuwe knie. Mijn buurvrouw was mijn mantelzorger. Zij heeft me steeds geholpen. De vakantie was geweldig! Iedereen was zó aardig, het zijn gewoon schatten! Niks was teveel. Toen ik mijn kinderen vertelde dat ik deze reis wilde boeken, zeiden ze meteen: “Ma, dat moet je doen! Gelijk doen!”. Maar ze waren ook opgelucht dat ze wisten waar ik zou zijn en dat ik niet alleen was. 

Kon u met alle activiteiten meedoen?

Ik ging gewoon mee met elke excursie, ook naar de Spaanse avondshow. Dat was een heel leuke feestavond! Alles was geregeld, de plaatsen waren al voor ons gereserveerd, alles was klaar. Ik vond eigenlijk alles fantastisch, de hele reis! Ik kan niets bedenken dat ik niet leuk vond. En wat denk je van het eten daar? Zóveel! 

Was de reis naar Spanje niet te lang voor u?

Je weet van tevoren dat de reis lang zal duren, dus je zet gewoon je verstand op nul. Ik lietgewoon alles over me heen komen. De touringcar was net zo luxe als die bus van Robert ten Brink bij All you need is love! Als ik last kreeg van mijn benen, deed ik gewoon de voeten omhoog. Plek genoeg.

De reizigers waren trouwens ook heel aardig voor elkaar. Als ik achterover wilde met mijn stoel, vroeg ik dat aan degene die achter me zat en die vond dat helemaal geen probleem. Iedereen ging netjes en vriendelijk met elkaar om. Zo ging het de hele vakantie, er is geen akelig woord gevallen! 

De mensen van Zorgtours kwamen onderweg steeds om te vragen of ik iets te drinken wilde, je kon een leuke film kijken en ’s avonds kregen we een fleece dekentje.

Wat vond u van de begeleiding?

Richard bedenkt allerlei leuke dingen. Hij vroeg een keer: “Wie heeft er zin in ijs?” en toen haalde hij gewoon voor iedereen ijs! Hij kwam ook elke ochtend bij het ontbijt vertellen wat we gingen doen die dag en vragen hoe het met me ging. We zijn een keer zomaar naar oud-Benidorm gegaan ’s avonds. Het was geweldig! Dat zou ik anders nooit doen in mijn eentje, want ik ken de weg niet.  

Ik had weinig hulp nodig, maar toen ik een keer geld wilde pinnen wist ik niet zo goed hoe dat werkte in Spanje. Ik durfde dat niet alleen. Toen ik vroeg of iemand me wilde helpen, kwam er direct een begeleider van Zorgtours mee. 

Heeft u een tip voor reizigers die binnenkort met Zorgtours mee op reis gaan?

Doe een steunpanty aan. Dat deed ik ook. Daardoor kon ik gewoon de hele tijd zelf lopen. En zodra ik last van mijn voeten had, ging ik zitten met m’n voeten omhoog. Dat ging heel goed! Weet je, vrijdag gaan we weer naar Spanje! Om 7.00 uur staan we klaar om in te stappen! Dit keer gaan we naar Malgrat de Mar. Helemaal top, ik heb er zo’n zin in

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons