085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk
Terug naar het overzicht

Rolstoeltoegankelijk reizen naar buitenland

4 juni 2018

Rolstoeltoegankelijk reizen naar buitenland

Er zijn weinig rolstoeltoegankelijke reizen naar het buitenland. Dat is voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn hartstikke jammer! Want natuurlijk willen gebruikers van een rolstoel, scootmobiel of rollator net als iederéén graag reizen naar het buitenland, ook al is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Kies daarom voor een rolstoeltoegankelijke reis speciaal voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

Vakantie voor rolstoelers

Voor een vakantie voor rolstoelers is er tijdens onze begeleide reizen naar Spanje of Frankrijk altijd een zorgprofessional aanwezig om deskundige zorg te verlenen of praktische ondersteuning te bieden. Denk bij begeleiding aan het meenemen van de eigen rolstoel, het huren van een rolstoel op de vakantiebestemming, hulp om de rolstoel te duwen of ondersteuning om een stoepje op te komen tijdens een leuke excursie. Vooral in het buitenland komt het regelmatig voor dat een helling steil of een stoep onhandig is, maar dat hoeft rolstoelgebruikers niet tegen te houden tijdens een begeleide reis naar het buitenland.

Vakantie voor mensen die slecht ter been zijn

Zeker voor mensen die slecht ter been zijn, kunnen de uitgestrekte stranden van Benidorm en Malgrat de Mar en de stoepjes in een drukke stad als Parijs een belemmering vormen. Maar met de juiste ondersteuning en begeleiding hoeft dat geen probleem te zijn! Een vakantie met begeleiding is de oplossing. Dan is er altijd een zorgprofessional in de buurt die ondersteuning kan bieden in en om het hotel of tijdens een wandeling. Met of zonder rollator of scootmobiel.

Rolstoeltoegankelijk reizen naar het buitenland? Dat kan!

Reizen naar het buitenland is dus gewoon mogelijk voor rolstoelers en mensen die slecht ter been zijn. Want met een beetje extra hulp kunt u al snel zelfstandig op pad. Tijdens een begeleide reis kunnen reizigers altijd rekenen op ondersteuning. 

Het inladen van een koffer, rolstoel, scootmobiel of rollator in de touringcar wordt met zorg gedaan. Bij het in- en uitstappen en transfers richting tussenstop en bij restaurants onderweg is een helpende hand altijd nabij. Ook ADL-hulp in de bus, tijdens tussenstops, in de kamer en tijdens maaltijden is vanzelfsprekend, net als hulp bij het installeren op de hotelkamer. Aanvullende zorg, extra hulp is altijd mogelijk wanneer u specifieke wensen vooraf bij boeking alvast laat  weten. 

Zelfs als de omgeving niet rolstoeltoegankelijk lijkt, kunnen rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn tóch genieten van schitterende reizen naar het buitenland! Wilt u dat ook? Bekijk dan nu de verschillende zorgreizen van Zorgtours.

Terug naar het overzicht

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie 

Contactgegevens

Heeft u vragen? Wij geven graag persoonlijk advies in Ruurlo op afspraak of bij u thuis. Neem contact op:

Locatie Zorgtours

De Smidse 7, 7261 ZZ Ruurlo


Onze reizen worden uitgevoerd door Boosten Reizen

Wij zijn aangesloten bij

Betaal veilig en snel

iDeal PayPal IBAN

Volg ons