085 - 210 10 12
Zorgtours - Wij maken het wél mogelijk

Touringcars

Over onze touringcars

De dubbeldeks touringcars van het welbekende merk Van Hool zijn speciaal ontworpen voor lange afstandsreizen. U reist met gemak naar uw vakantiebestemming dankzij de luxueuze Royal Class stoelen en andere faciliteiten.

Faciliteiten in de touringcar

De super de luxe Van Hool dubbeldeks touringcar beschikken over onder andere de volgende faciliteiten:

  • Bagageruimte

  • Luchtvering

  • Airconditioning

  • Omroep- en surround geluidsinstallatie

  • Bar

  • Toilet

  • Flatscreen met dvd

  • Royal Class stoelen

Daarnaast beschikken de meeste touringcars over mini-klaptafeltjes. Gedurende de hele reis wisselen de twee vakbekwame chauffeurs van Boosten Reizen elkaar af. Zo arriveert u comfortabel én veilig op uw vakantiebestemming.

        

Comfortabele Royal Class stoelen

Alle stoelen in de touringcar zijn volledig verstelbare Royal Class slaapstoelen met veel ruimte en bewegingsvrijheid. U heeft zo´n 40% méér plaats dan bij normale Comfort Class stoelen. De afstand tussen de stoelen is maar liefst ongeveer 94 cm.

De rugleuning, de armleuning en de voetsteun zijn verstelbaar. Overdag profiteert u van de extra beenruimte die de Royal Class stoelen bieden. ´s Nachts zet u de stoel in slaapstand voor een goede nachtrust.

        

Met de rolstoel in de touringcar

Zorgtours heeft speciaal voor de dagtochten en sommige reizen een rolstoel touringcar die tot in detail is aangepast voor mensen die in hun eigen rolstoel willen reizen. Dit maakt het mogelijk om met een grote groep rolstoelgebruikers te genieten van een comfortabele reis.

        

Dankzij de rolstoellift kunnen rolstoelgebruikers tijdens het instappen en uitstappen in hun eigen rolstoel blijven zitten. Na het instappen wordt elke rolstoel stevig vastgezet voor optimale veiligheid. Eventuele extra hulpmiddelen kunnen worden meegenomen in de grote laadruimte onderin de bus. Door deze laadruimte zit iedereen hoger dan in een gewone stadsbus en heeft iedereen goed uitzicht op de hele omgeving.

Opties

U kunt voor nóg meer ruimte of comfort kiezen door één van de volgende extra opties te boeken:

1. Garantiezitplaats

Als u een Garantiezitplaats boekt, bent u verzekerd van een bepaalde plek. U kunt tijdens uw boeking aangeven op welke specifieke plaats u wilt zitten, bijvoorbeeld "voorin, 1e rij" of "gegarandeerd beneden in een dubbeldekker". De plaatsen boven voor het raam kunt u online boeken. Voor andere Garantiezitplaatsen kunt u bellen voor overleg. De toeslag hiervoor is €50,- p.p. op basis van een retour. Bij een Garantiezitplaats zou de beenruimte kunnen verschillen.

2. Extra stoel

Mocht u meer zitruimte nodig hebben dan één Royal Class stoel u biedt, dan is het mogelijk een extra stoel te reserveren tegen een geringe meerprijs. Informeer voorafgaand aan uw boeking naar de mogelijkheden en de kosten.

3. Extra koffer

Elke passagier mag, naast de handbagage, één koffer van maximaal 100 x 75 x 30 cm met een gewicht van hoogstens 20 kg meenemen. Een zwaardere koffer kan door de chauffeur worden geweigerd. U kunt een extra koffer reserveren voor €20,- per koffer.

Meer informatie over de touringcar

Wilt u weten welke consumpties er verkrijgbaar zijn in de touringcar, hoe vaak de touringcar stopt bij een restaurant en of u mag roken in de touringcar? In de informatie van de begeleide reizen in het reisoverzicht vindt u hier antwoord op. Bel ons gerust als u een andere vraag hebt. We staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Gratis reisbrochure aanvragen

Prachtige reizen met zorg en alles wat u wilt weten over onze reizen.

Gratis brochure aanvragen

Mis geen aanbiedingen meer

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Geniet van een heerlijke vakantie met zorg

Ga op reis met specialistische medische ondersteuning van Zorgtours.
Bekijk alle begeleide reizen en opties. Klik op de onderstaande button.

Bekijk en boek uw vakantie